Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAMANTNA LIGA

Sandra Perković ne posustaje, uvjerljivo je osvojila Rim!

Sandra Perković
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
04.06.2015.
u 21:13

Bacila je naša atletičarka disk 67,92 metra i ostavila drugu Samuels dva i pol metra iza sebe

Sandra Perković ne prestaje dominirati ni u novoj sezoni, što je dokazala nastupom u Rimu i novim zlatom u bacanju diska. Na drugom mitingu Dijamante lige slavila je hicem od 67,92 metra, a do njega je stigla već u drugoj seriji.

Australka Dani Samuels bacila je gotovo dva i pol metra kraće od naše atletičarke i završila druga, što najbolje pokazuje moć naše atletičarke. Ono za čime jedinim može žaliti jest što nije postavila rekord mitinga. Njegova vlasnica je još od 1986. godine bugarska diskašica Cvetanka Hristova, a iznosi 68,90 metara. Iskreno, jedina konkurencija su joj te bacačice iz prošlosti, čije rekorde "lovi".

Sljedeći nastup u Dijamantnoj ligi imati će već u nedjelju u engleskom Birminghamu. Bit će to šansa za treće slavlje ove sezone. U Dohi je stiglo prvo.

>> Blanka Vlašić se vratila na pravi način i osvojila drugo mjesto u Rimu!

>> Sandra nastavlja s dominacijom, u Dohi svih 5 hitaca dovoljno za slavlje

Komentara 3

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:30 04.06.2015.

Bravo Sandra, baš si nas razmazila.

HE
hellen3353
22:37 04.06.2015.

Ko muskaraca =)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije