Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova nepravda

Da bi bila najbolja, Sandra Perković mora valjda srušiti svjetski rekord!

Sandra Perković
Michael Kappeler/dpa/DPA/PIXSELL
18.10.2014.
u 07:00

U konkurenciji za najboljeg svjetskog atletičara ostali Mutaz Essa Barshim (vis), Dennis Kipruto (maraton) i Renaud Lavillenie (motka)

Nakon što nije ušla u uži izbor za najbolju europsku atletičarku, Sandra Perković nije više ni u konkurenciji za izbor najbolje svjetske atletičarke. Među prve tri izabrane su Novozelanđanka Adams (kugla), Nizozemka Schippers (100 i 200 m) i Etiopljanka Dibaba (srednje pruge). Sandra je ove godine osvojila Dijamantnu ligu i naslov europske prvakinje u bacanju diska. Prvi je put nakon dvadeset godina bacila disk preko 70 metara.

- Nemam komentara, moji rezultati govore i previše. Treniram, natječem se i dajem sve od sebe, ne zato da me IAAF ili EAA prizna, nego da pokažem svijetu ovu našu malu naciju. Meni je najveće priznanje ljudi koji me susreću i strastveno mi stisnu ruku i od srca čestitaju, e to je ono najiskrenije što mene čini sretnom. A druge institucije neka lobiraju i unište smisao sporta i fair playa. I dalje ću se truditi, nizati uspjehe i davati sve od sebe, jer to mi je u krvi, pa neka se oni opravdavaju, a ja ću im iz godine u godinu dati pokoji šamar svojim rezultatima - zaključila je Sandra. (dm)

Komentara 1

MU
Mukowsky
14:27 18.10.2014.

Što te briga Sandra za te sportske birokrate. Ti si najbolja i samo nastavi tako! Znaj da si naša ruža Hrvatska!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije