ZAGREB

ZET krenuo s jesenskim voznim redom

Foto: Filip Kos/PIXSELL
ZET krenuo s jesenskim voznim redom
04.09.2018.
u 17:06
Ponovno se uspostavlja tramvajska linija 1 od Borongaja do Zapadnog kolodvora te autobusne linije 113, 145, 275 i 283
Pogledaj originalni članak

Povratkom većine Zagrepčana s godišnjih odmora te s početkom nove školske godinom počele su i gužve u autobusima i tramvajima. U skladu s time, ZET od jučer prometuje pojačanim jesenskim voznim redom, što znači da se tramvaji i autobusi koji su od lipnja vozili reducirano, vraćaju na stari red vožnje.

To podrazumijeva i ponovnu uspostavu tramvajske linije 1 između Borongaja i Zapadnog kolodvora, a u autobusnom prijevozu ponovno će se uspostaviti linije 114 (Ljubljanica – Prečko), 145 (Vrapčanska aleja – Oranice), 275 (Sesvete – Sesvetska Sopnica) i 283 (Sesvete – Badelov brijeg). Također, ZET je započeo s produljivanjem postojećih, odnosno izradom novih pokaza za nadolazeću školsku i akademsku godinu.

Zahtjevi se mogu pronaći na web stranici ZET-a.

>> Pogledajte i video - Što građani kažu o stadionu koji bi se trebao izgraditi u Blatu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.