Tko još treba metlu...

Žena iz Vrapča nasmijala sugrađane: Pogledajte čime je čistila ulicu

Foto: Toni Šeler/Facebook/Zakaj volim Vrapče
usisava cestu
17.02.2020.
u 12:16
Žena je doslovno izašla na ulicu s usisavačem i čistila cestu, a sve je to snimio jedan Zagrepčanin koji se u tom trenutku ondje našao.
Pogledaj originalni članak

Jedna žena iz zagrebačkog Vrapča nasmijala je svoje sugrađane nakon što je snimljena kako usisava cestu.

Žena je doslovno izašla na ulicu s usisavačem i čistila cestu, a sve je to snimio jedan Zagrepčanin koji se u tom trenutku ondje našao.

''Higijeničarka'', ''Najjači smo kvart, ali stvarno smo posebni'', neki su od komentara, dok je jedna žena napisala kako i ona često usisava dvorište profesionalnim usisavačem.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
12:30 17.02.2020.

Kod nas se takav potez izruguje - u Austriji nerijetko kose i čiste i po 100 -ak m uokolo od svog posjeda, da se vidi da je tu uredno i da je i tu Austrija.

SX
sudbina x
14:12 17.02.2020.

Pustili je na slobodan vikend...

UV
Uvjekprotiv
14:55 17.02.2020.

To je tsj kvart! Specifičan po mnogočemu!