HEP MOLI ZA STRPLJENJE

Zbog puknuća vrelovoda dio zagrebačkih naselja bez grijanja

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Vrelovod
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
hep
28.01.2020.
u 11:59
Glavnina radova sanacije puknuća vrelovoda na lokaciji Horvaćanske ceste kod nebodera Braće Domany provodit će se tijekom noći, kada se isporuka toplinske energije obavlja samo za pripremu potrošne tople vode
Pogledaj originalni članak

Zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda od utorka u 18 sati do srijede u jutarnjim satima privremeno će se obustaviti isporuka toplinske energije krajnjim kupcima u naseljima Gredice, Srednjaci, Staglišće, Gajevo, Jarun i Vrbani, priopćilo je HEP-Toplinarstvo.

Do puknuća je došlo zbog starosti vrelovodne mreže i korozije cijevi uzrokovane izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici, navodi se u priopćenju.

Glavnina radova sanacije puknuća vrelovoda na lokaciji Horvaćanske ceste kod nebodera Braće Domany provodit će se tijekom noći, kada se isporuka toplinske energije obavlja samo za pripremu potrošne tople vode, napominju u HEP Toplinarstvu i mole krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KO
Kokoiduhovi
04:51 29.01.2020.

Tamo vrlo često pucaju cijevi vrelovoda. Već desetljećima. Da je koja fontana manje, da žičara nije najskuplja u EU, da nemamo semaforiziran rotor..možda se vrelovodna mreža, stara i dotrajala, mogla zamijeniti? Ali, ali...