Požar

Zbog kratkog spoja na instalacijama izgorjelo više od 50 životinja

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Zbog kratkog spoja na instalacijama izgorjelo više od 50 životinja
14.11.2009.
u 15:01
Iako je vlasnik tvrdio da u požaru nisu stradale životinje, kako doznajemo, vatra ih je progutala jer nisu na vrijeme uspjele istrčati iz zapaljene staje.
Pogledaj originalni članak

Kratki spoj na električnim instalacijama uzrok je požara na eko gospodarstvu u Kravljaku kraj Samobora, potvrdila je policija. Kratki spoj na električnim instalacijama zapalio je krovište, a vatra se brzo proširila i na cijelu staju.

Podsjetimo, imanje Željka Milovanovića unajmila je Nova TV za potrebe snimanja svoje hit-serije “Najbolje godine”. Iako je vlasnik tvrdio da u požaru nisu stradale životinje, kako doznajemo, vatra ih je progutala jer nisu na vrijeme uspjele istrčati iz zapaljene staje.

Uz više od 50 stradalih životinja, kako doznajemo, izgorjela je i oprema Nove TV.  Za nastavak snimanja serije morat će nabaviti nove kabele, reflektore i stative.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

HA
hauba
19:06 14.11.2009.

nazalost, krivo ste upuceni..u pozaru su ipak izgorjele zivotinje kako su vam potvrdili vatrogasci i policija.

TA
Takaros
16:25 15.11.2009.

kod pozara nije lako spasavati zivotinje, narocito konje jer se oni uvijek hoce vratiti u stalu bez obzira sto ce poginuti u njoj. zivotinje u panici, to je prilicno zahtjevno za spasavanje. no nesto zivotinja je ipak spaseno. u svakom slucaju, steta, velika steta...

OB
-obrisani-
22:06 14.11.2009.

Večernjakovi novinari i reporteri još uvijek uče i pisanje hrvatskim jezikom, ali im nikako ne ide, te uvijek naginju na bosanski, a pravopis prava katastrofa