zbog kvara

Zatvorena oba kolosijeka između Zaprešića i Podsuseda

Foto: Robert Anić/PIXSELL
HŽ vlak
Foto: 'Branimir Bradaric/Vecernji list'
'SLAVONIJA 27.10.2010. VUKOVAR - svakodnevno ucenici Ekonomske skole Vukovar na puto do sportske dvorane prelaze brojne zeljeznicke kolosjeke i provlace se ispod vagona Branimir Bradaric/Vecernji
04.03.2016.
u 07:24
Sve stručne službe rade na otklanjanju kvara na kontaktnoj mreži.
Pogledaj originalni članak

Zbog kvara na kontaktnoj mreži u 4.50 sati za promet su zatvorena oba kolosijeka između Zaprešića i Podsuseda, javlja HŽ.

Putnike prevoze autobusi između Zaprešića i Gajnica, a zbog nedovoljnog broja autobusa iz HŽ-a mole putnike da koriste i redovne autobuse ZET-a.

Sve stručne službe rade na otklanjanju kvara na kontaktnoj mreži. 

Zbog radova i supstitucijskog prijevoza putnika autobusima moguća su kašnjenja na dionicama:

- između kolodvora Ozalj i Kamanje na pruzi Karlovac – Kamanje – državna granica

- između kolodvora Plavno i Pađene te kolodvora Plavno i Zrmanja na pruzi Oštarije – Knin – Split.

S obzirom na to da željeznički promet između kolodvora Slavonski Brod i Sibinj na pruzi Novska - Tovarnik - državna granica teče jednim kolosijekom, kašnjenja su moguća i na toj dionici. 

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BL
Blomberg
21:27 06.03.2016.

Nasa nova vlada prvo bi trebala tu pokradenu zeljeznicu kao i sve zaposlene ( zbog korupcije ) dovesti u red, modernizirati vlakove i uvesti pendel vlakove i tako se rjesiti autobusa koji toliko zagadjuju okolis. Elektrificirati prugu Zagreb-Zabok i uvesti vlakove koji bi u spicama vozili svakih pola sata a kasnije svaki sat ili sat i pol.Investicije bi se brzo amortizirale....!