Projekti

Zagrebačka županija: Milijun kuna za nove katastarske izmjere

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Zagrebačka županija: Milijun kuna za nove katastarske izmjere
10.08.2018.
u 09:42
Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, najkasnije do 30. studenog ove godine.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka županija uputila je gradovima i općinama na svom području javni poziv za prijavu projekata za financiranje izrade nove katastarske izmjere katastarskih općina na području Županije, za tu namjenu osigurano je milijun kuna, a javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, najkasnije do 30. studenog ove godine.

Pravo na podnošenje prijava imaju jedinice lokalne samouprave s područja Zagrebačke županije koje u svojim razvojnim programima, planovima i proračunu za 2018. godinu imaju planirana sredstva za financiranje kandidiranih projekata, pod uvjetom da taj isti projekt ne sufinancira drugi upravni odjel Zagrebačke županije.

Tekst javnog poziva i obrazac za prijavu nalaze se na službenoj stranici www. zagrebacka-zupanija.hr, a više informacija može se dobiti u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša na broj telefona 01/6311-767.

>>Pogledajte video - Što građani kažu o nacionalnom stadionu koji bi se trebao izgraditi u Blatu

BIVŠI MOSTOVCI O RASKOLU U MOSTU

'Raspudići su otišli iz karijernih razloga, istih onih zbog kojih su i došli u Most'

Marko Vučetić se pita zašto Mariji Selak Raspudić Marin Miletić nije smetao i na listi za Sabor ako joj je sad smetao na listi za EU parlament, Vlaho Orepić drži da je Most u konfliktu s vlastitom idejom i svima oko sebe, Ivana Ninčević-Lesandrić da se stranka više bavi pobačajem nego gospodarstvom, a Ivica Relković da Most ima problem hrabrosti zadnjeg koraka, odnosno hrabrosti ulaska u mogućnost izvršne vlasti i s nekim s kim nije bitno blizak

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.