Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL Zagrebačka županija: Milijun kuna za nove katastarske izmjere

Zagrebačka županija: Milijun kuna za nove katastarske izmjere

10. 08. 2018. u 09:42 0
Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, najkasnije do 30. studenog ove godine.

Zagrebačka županija uputila je gradovima i općinama na svom području javni poziv za prijavu projekata za financiranje izrade nove katastarske izmjere katastarskih općina na području Županije, za tu namjenu osigurano je milijun kuna, a javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, najkasnije do 30. studenog ove godine.

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Želimo biti vodeća inovativna gospodarska regija

Pravo na podnošenje prijava imaju jedinice lokalne samouprave s područja Zagrebačke županije koje u svojim razvojnim programima, planovima i proračunu za 2018. godinu imaju planirana sredstva za financiranje kandidiranih projekata, pod uvjetom da taj isti projekt ne sufinancira drugi upravni odjel Zagrebačke županije.

Zagrebačka županija Veliko priznanje za doprinos razvoju poduzetništva

Tekst javnog poziva i obrazac za prijavu nalaze se na službenoj stranici www. zagrebacka-zupanija.hr, a više informacija može se dobiti u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša na broj telefona 01/6311-767.

>>Pogledajte video - Što građani kažu o nacionalnom stadionu koji bi se trebao izgraditi u Blatu

Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
pogledajte na vecernji.hr

Još nije ostavljen niti jedan komentar! Pokrenite raspravu!

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".