NA STRANICAMA GRADA

Zagreb objavio gotovo 2.000 stranica zapisnika o primopredaji vlasti

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Gradonačelnik Tomašević sa suradicama dolazi na sjednicu predsjedništva Gradske skupštine
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Gradonačelnik Tomašević sa suradicama dolazi na sjednicu predsjedništva Gradske skupštine
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Tomislav Tomašević obratio se medijima s temom današnjih uhićenja
09.07.2021.
u 09:37
Zainteresirana javnost sada može pregledati Zapisnik preuzimanjem sa službene stranice Grada
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka gradska uprava priopćila je u petak da je na internetskim stranicama Grada objavila zapisnik o primopredaji vlasti te drugu popratnu dokumentaciju na gotovo dvije tisuće stranica.

"Nova Gradska uprava na internetskim stranicama Grada objavila je Zapisnik o primopredaji izvršnih ovlasti gradonačelnika Grada Zagreba između dotadašnje obnašateljice dužnosti gradonačelnika dr.sc. Jelene Pavičić Vukičević i novoizabranog gradonačelnika Tomislava Tomaševića, s popratnim izvješćima", navodi se, među ostalim, u priopćenju.

Zapisnik o primopredaji te popratna izvješća, bilancu, zapisnike i drugu popratnu dokumentaciju, što sadrži 1 931 stranicu, a koju su prilikom primopredaje izvršnih ovlasti predstavnici bivše Gradske uprave predali novoizabranom vodstvu, zainteresirana javnost sada može pregledati preuzimanjem sa službene stranice Grada, poručili su iz nove gradske uprave.

VIDEO Renato Petek: Tomašević je prekršio predizborno obećanje, očekivao sam da će smijeniti sve pročelnike

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FR
franc251
09:55 09.07.2021.

Ma dobro je. Dok je god prajdova to je znak da ima novaca u gradskoj blagajni. Tek kad se stane s njima, to će biti znak da se treba brinut i da je grad u problemu.