Izbor

Zagreb – najbolja hrvatska destinacija za kulturne sadržaje

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb – najbolja hrvatska destinacija za kulturne sadržaje
10.10.2012.
u 14:38
Turistička zajednica grada Zagreba osvojila je i drugo mjesto u okviru projekta Volim Hrvatsku, akcija Zeleni cvijet u kategoriji pojedinačni elementi i to za Turistički informativni centar na autobusnom kolodvoru
Pogledaj originalni članak

Zagreb je osvojio prvo mjesto u kategoriji destinacija kulture u sklopu nacionalnog programa dodjele oznake kvalitete u kulturnom turizmu Experience Croatia, pohvalili su se iz Turističke zajednice grada Zagreba.

Početkom listopada povjerenstvo glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice u okviru projekta Volim Hrvatsku, akcija Plavi cvijet, Zeleni cvijet, EDEN – Europska destinacija izvrsnosti, Experience Croatia – Doživi Hrvatsku te Čovjek – ključ uspjeha u turizmu odabralo je dobitnike nagrada za poseban doprinos hrvatskom turizmu u 2012. godini.

Uz nagradu za najbolju kulturnu destinaciju u državi, Turistička zajednica grada Zagreba osvojila je i drugo mjesto u okviru projekta Volim Hrvatsku, akcija Zeleni cvijet u kategoriji pojedinačni elementi i to za Turistički informativni centar na Autobusnom kolodvoru Zagreb.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.