Domaćin ILGA EURope

'Zagreb je grad istinske tolerancije, siguran i gostoljubiv'

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
'Zagreb je grad istinske tolerancije, siguran i gostoljubiv'
29.07.2013.
u 14:03
Na Konferenciji, naglašeno je, očekuje se oko 300-tinjak sudionika iz 45 europskih zemalja, pa je on ujedno i prigoda za dodatnu turističku promidžbu Zagreba i Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Grad Zagreb će biti pokrovitelj ILGA Europe konferencije, koja će se u hotelu Sheraton održati od 23. do 27. listopada, a gradonačelnik Milan Bandić obećao je predstavnicima udruga Kontra i Iskorak logističku i drugu potporu, ističući da se Zagreb pokazuje kao "grad istinske tolerancije, kao siguran i gostoljubiv grad."

- Konferencija se svake godine organizira u drugoj zemlji (zadnja je bila u Dublinu), a za ovogodišnju je, na konferenciji u Torinu 2011. odabran Zagreb, istaknula je koordinatorica Lezbijske grupe Kontra i članica izvršnog odbora ILGA Europe Sanja Juras.

Na Konferenciji, naglašeno je, očekuje se oko 300-tinjak sudionika iz 45 europskih zemalja, pa je on ujedno i prigoda za dodatnu turističku promidžbu Zagreba i Hrvatske. U tom smislu direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Amelia Tomašević, koja je također sudjelovala na današnjem sastanku, potvrdila je angažman i svesrdnu pomoć TZ Grada Zagreba.

>>Iskorak napao ministra Bauka: Istospolne obitelji nazvao 'to'

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.