ZABAVA

Za vikend se otvara Art Park na Ribnjaku

Za vikend se otvara Art Park na Ribnjaku
17.06.2020.
u 13:43
Bit će to pravo mjesto za opuštanje od svakodnevnog ritma i gradske sparine, a usto u samoj jezgri metropole
Pogledaj originalni članak

Art park, umjetnički projekt koji spaja jedinstvenu izložbu na otvorenome, s “Ćilimima za chill” autora Tihomira Krkleca Afrike i “Crvenom Sonjom”, koju potpisuje Boris Bare, te skulpturama od recikliranoga materijala u krošnjama drveća, i bogat glazbeni program u sklopu kojega će koncert održati Ljetno kino, u petom se izdanju vraća na Ribnjak.

Bit će to pravo mjesto za opuštanje od svakodnevnog ritma i gradske sparine, a usto u samoj jezgri metropole. Art park pivom, koje priprema Medvedgrad, posjetitelji će moći osladiti nepca, a atraktivna instalacija izrađena od doniranih plastičnih vrećica dočekat će one koji u petak dođu na otvorenje.

Zainteresirani će ovog vikenda moći sudjelovati i na besplatnoj likovnoj radionici pod vodstvom Melite Omeragić, a mnoštvo je sadržaja, uključujući filmske večeri, jutarnje satove joge, stolni tenis, buvljak... najavljeno i za ostatak ljeta. Art park, naime, ostaje na Ribnjaku sve do 6. rujna, a svakodnevno će biti otvoren za druženja od podneva do 23 sata, odnosno vikendima i nešto dulje. Ove je godine naglasak manifestacije na ekologiji i recikliranju. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.