bolnica goljak

Za bolju komunikaciju mame i bebe – gimnastika za dojenčad

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Za bolju komunikaciju mame i bebe – gimnastika za dojenčad
19.10.2012.
u 16:05
Program baby fitness prezentiran je u sklopu radionice “Potaknimo kretanje” u povodu Svjetskog dana kostiju
Pogledaj originalni članak

U povodu Svjetskog dana kostiju i zglobova u dječjoj dobi Dječja bolnica Goljak te Lidl Hrvatska organizirali su radionice pod motom “Potaknimo kretanje”. Tako je u sklopu programa demonstriran i tzv. baby fitness, koncept rane dojenačke gimnastike koji, osim što uklanja stres i nesigurnost majke, uvelike utječe na razvoj djeteta.

– Program je pokrenuo UNICEF, a donedavno se provodio u obiteljskom centru grada Zagreba, no sada ga provode tek pojedini fizioterapeuti – rekla je pedijatrica Giovana Armano, dio tima za fitness beba. Osim nje, još ga čine fizioterapeut, psiholog i logoped, a cilj je poboljšati komunikaciju između bebe i mame.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZJ
zivot je lijep
16:09 20.10.2012.

nije bolnica Goljak, nego Dječja bolnica SREBRNJAK