TEŠKA NESREĆA

Vozač pregazio sedmogodišnje dijete koje se igralo ispred kuće

Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Matija Habljak/Pixsell
20.07.2019.
u 08:32
Nesreća se dogodila oko ponoći.
Pogledaj originalni članak

Sinoć oko ponoći došlo je do teške prometne nesreće uslijed koje je vozač pregazio sedmogodišnje dijete koje se igralo ispred svoje kuće u Novom Petruševcu.

Kako doznaje Zagreb.info, na mjesto događaja odmah su stigle policija i hitna pomoć koja je dječaka reanimirala na licu mjesta. Očevici tvrde da je automobil projurio brzinom od 80 do 100 kilometara na sat. Medicinska pomoć je pružena i majci kojoj je pozlilo od šoka.

Zasad nema novih informacija o stanju dječaka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 33

Avatar origi
origi
09:01 20.07.2019.

dite od 7 godina se igra u ponoć na cesti????

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:43 20.07.2019.

Normalno da i nocu ne smijes voziti brzo. Ali djete u to vrijeme nema sta da radi napolju a kamoli na cesti. Moja djeca su do desete godine a i kasnije postandardu isla u osam u krevet odnosno u svoju sobu.

Avatar Jana
Jana
09:03 20.07.2019.

Kakvi su to roditelji koji puštaju dijete od 7 godina da se igra u pola noći pred kućom ?