KRENULI NA IZLET U VUKOVAR

Vozač pijan vozio autobus pun školske djece

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Vozač pijan vozio autobus pun školske djece
22.01.2020.
u 11:08
Autobus je preuzeo drugi vozač kako bi djeca otišla sigurno na planirani izlet.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija obavila je jutros nadzor autobusa koji je prevozio učenike osnovne škole s područja Medveščaka na izlet prema Vukovaru i ustvrdili da je vozač autobusa bio pod utjecajem alkohola. 

- Prilikom tog nadzora autobusa i vozača, policijski službenici utvrdili su da je 36-godišnji vozač autobusa varaždinskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola (0,87 g/kg) -  objavila je zagrebačka policija. 

Vozač je isključen iz prometa te će biti prekršajno prijavljen. Autobus je preuzeo drugi vozač kako bi djeca otišla na planirani izlet.
 

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZI
zip123
20:30 22.01.2020.

Odmah 5 godina bez razmisljanja.Znao je da ce djecu voziti.