incident na jarunu

VIDEO/FOTO Drama kod studentskog doma u Zagrebu, sve je puno policije: 'Lovili su muškarca'

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj
21.05.2023.
u 23:11
U blizini studentskog doma u nedjelju navečer došlo je do policijske potjere. Pojavile su se i videosnimke cijelog događaja te uhićenja muškarca kojeg su policajci uz prisilu srušili te odveli. O cijelom slučaju poslali smo upit zagrebačkoj policiji, a odgovor ćemo objaviti po primitku.
Pogledaj originalni članak

Prava drama odvijala se nedaleko od zagrebačkog Studentskog doma Stjepan Radić, inače najvećeg studentskog smještaja u Hrvatskoj. U nedjelju navečer, oko 22 sata dobili smo snimke čitatelja i studenata. Na videozapisima se vidi kako je u tijeku policijska akcija. Više policijskih automobila i kombija pod rotacijom bilo je parkirano u Jarunskoj ulici.

– Ne znamo što se događa, navodno je neki pijani muškarac pravio probleme i opirao se pri uhićenju, oni su ga lovili – ispričala nam je čitateljica. Na snimci koju smo dobili vidi se kako policijski službenici obaraju na tlo mušku osobu te je potom privode.

Sve se odvilo poprilično brzo, pričaju nam očevici koji su se brzo okupili u blizini mjesta događaja u nedjelju navečer. Pored policijskih automobila pod rotacijom na licu mjesta bila su i dva policijska kombija.

Ostali studenti također su nam se javili i dodali kako se sve odvilo u blizini noćnog kluba, no ne znaju što je posrijedi. O cijelom slučaju poslali smo upit zagrebačkoj policiji, a odgovor ćemo objaviti po primitku.

Kako nam javljaju čitatelji, sve se razriješilo unutar malo više od pola sata te je oko 23 sata ostalo samo jedno policijsko vozilo u Jarunskoj ulici.

>> Imate priču, zanimljiv video ili fotografiju? Pošaljite ju na dojavi@vecernji.net ili OVDJE

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ZJ
Zjako
02:04 24.05.2023.

Prije su bila dovoljna dva pajkana iz fiće , sad i savjetnika vode sa 19 auta.

DU
Deleted user
07:50 22.05.2023.

Netko se napio i stao narušavati javni red. Je li to jerdini takav slučaj u Lijepoj Našoj?

Avatar utunelu
utunelu
10:41 22.05.2023.

dvojako tumacenja narusavanje javnog reda .prvi slucaj netko se napije i galami i dobije prijavu drugi netko strojem stvara buku na javnoj povrsine bez dozvole vlasnika povrsine i to ih ne zanima ...