Napredni

Velika Gorica prvi grad u kojem se parking plaća pametnim telefonima

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Velika Gorica prvi grad u kojem se parking plaća pametnim telefonima
16.06.2014.
u 13:28
S aplikacijom Park Wallet ovakav je način naplate jeftiniji od SMS poruka za 30 posto
Pogledaj originalni članak

Velika Gorica prvi je grad u Hrvatskoj koji je svojim građanima omogućio plaćanje parkiranja putem pametnih telefona uz aplikaciju Park Wallet.

Glavna prednost nove aplikacije jeftinija je cijena koja građanima omogućuje uštedu od 30 posto u odnosu na plaćanje putem SMS poruka. Aplikacija ujedno omogućuje pregled potrošnje. ispisa računa, ali i sigurnu kupnju putem interneta.

Aplikaciju mogu preuzeti svi korisnici iOS i Android uređaja, a prilikom preuzimanja ispunjava se registracijska forma koja se neće morati iznova unositi kao što je to slučaj s SMS porukama.

>>Za plaćanje parkiranja mobitelom oslobođeni smo plaćanja poruke

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
sestrićna
19:03 16.06.2014.

bravo vg !!!