Novi sadržaji

Vatrogasci prvi otvaraju vrata, zavirite u Bunker, prostor za mlade

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
Vatrogasci prvi otvaraju vrata, zavirite u Bunker, prostor za mlade
18.04.2017.
u 10:48
Na danima otvorenih vrata u bivšoj vojarni u Samoboru od 27. do 30. travnja organiziraju i filmske projekcije, koncerte te nastup grupe Connect
Pogledaj originalni članak

Bivša vojarna Taborec u Samoboru, koja je svoje hangare prenamijenila u razne svrhe, sljedeći tjedan otvara svoja vrata.

Manifestacija počinje u četvrtak, 27. travnja, kada se u 10.30 otvara novi Centar za mlade. Tzv. Bunker bit će otvoren do 30. travnja, a središnji dio programa je nastup grupe Connect, dok će publiku zabaviti i Jurki, DJ eM Bee, Matroda, Samoborska rock akademija, grupa Exit i Krivi smjer. Osim glazbenog programa, organizirane su i filmske projekcije.

U subotu 29. travnja svoja vrata za građane od 10 do 16 sati otvaraju i vatrogasci, koji će pokazati svoju novu zgradu, vozila i opremu. U 11 sati će pokazati i kako izgleda gašenje požara, a od 13 sati pokazivat će se spašavanje unesrećenih u prometnoj nezgodi. Svi su sadržaji besplatni.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.