Poslije nevremena

Vatrogasci odradili preko 40 intervencija, 30 ih je na čekanju

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Vatrogasci odradili preko 40 intervencija, 30 ih je na čekanju
15.10.2014.
u 10:05
Ispumpavanje vode u tijeku je na području Novog Zagreba u naselju Botinec, zatim na području gradske četvrti Trnje i na području Sesveta u naselju Sesvetski Kraljevec
Pogledaj originalni članak

Zbog nevremena koje je u jutarnjim satima zahvatilo Zagreb Javna vatrogasna postrojba i 15 dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada od 7 sati odradili su preko 40 intervencija, javljaju iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Većina intervencija se odnosi na ispumpavanje vode, a bilo je i intervencija uklanjanja stabala te prometna nezgoda.

Ispumpavanje vode u tijeku je na području Novog Zagreba u naselju Botinec, zatim na području gradske četvrti Trnje i na području Sesveta u naselju Sesvetski Kraljevec.

Više od trideset ispumpavanja je na čekanju.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
11:14 15.10.2014.

Čuj ovo. Pala kiša, a intervencije načekanju.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
12:27 15.10.2014.

Hm, e da je Pajo Kalinić šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama uspio upaliti tenkić, ne bi ni ovih trideset ispumpavanja bilo na čekanju. Sve bi se to popilo za čas.