Ponudite svoj predmet

Vatrogasci aukcijom pomažu Kolibrićima, uključite se

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: U čast vatrogascima u promet pušten posebno oslikan tramvaj
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
požar krov vatrogasci
Foto: Facebook
Vatrogasci
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Zagreb: U čast vatrogascima u promet pušten posebno oslikan tramvaj
31.10.2020.
u 11:35
U aukciju koja već traje mogu se uključiti svi koji to žele, dovoljno je samo priključiti se grupi i ponuditi predmet na prodaju ili od ponuđenih pronaći neki za sebe.
Pogledaj originalni članak

 “Vatrogasci Zagreb za Udrugu Kolibrići” - pod tim se nazivom na Facebooku može pronaći aukcija po uzoru na “Vratimo Palčiće u Petrovu” kojom zagrebački vatreni dečki nastoje prikupiti što više novca za životno ugroženu djecu različitih medicinskih dijagnoza.

Kolibrići su klinci od kojih većina ne može govoriti, kretati se, disati samostalno i ovisni su o aparatima koji ih održavaju na životu, kao i o 24-satnoj roditeljskoj skrbi, a vatrogasci su odlučili roditeljima što više olakšati njihovu borbu. Humanitarna akcija kulminirat će 5. prosinca već tradicionalnom utrkom “Zagreb Firefighter Stair Challenge” u kojoj vatrogasci pod punom opremom trče kroz 31 kat, odnosno prelaze 666 stuba VMD-a. U aukciju koja već traje mogu se uključiti svi koji to žele, dovoljno je samo priključiti se grupi i ponuditi predmet na prodaju ili od ponuđenih pronaći neki za sebe.     

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.