kvartovska tribina

Pogledajte kako je bilo na kvartovskoj tribini u Sesvetama

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Kvartovska tribina Sesvete
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Kvartovska tribina Sesvete
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Kvartovska tribina Sesvete
17.01.2014.
u 14:24
Prvo obećanje sa sinoćnje tribine jest da će za mjesec dana sva kućanstva u ovoj četvrti dobiti kante za komunalni otpad. Najavljena je i gradnja tri bazena, vrtić i novi asfalt za 140 ulica
Pogledaj originalni članak

Krambergerova i Glavna ulica u Sesvetama dobivaju ove godine novi asfalt, a Stubička ulazi na listu prioriteta. Ukupno će se 140 sesvetskih ulica asfaltirati u 2014. godini. Za mjesec dana posude za komunalni otpad podijelit će se svim kućanstvima u Sesvetama, a krajem veljače otvara se novi dječji vrtić u Vugrovcu. To su samo neka od obećanja koja su građanima Sesveta dali predstavnici Grada i Zagrebačkog holdinga na sinoćnjoj, četvrtoj po redu Večernjakovoj kvartovskoj tribini “Želiš li bolji kvart?”, održanoj u bivšoj kinodvorani Narodnog sveučilišta Sesvete.

Dvorana sa 300 sjedala bila je premala da bi primila sve zainteresirane, a ono što je najviše zanimalo stanare najveće gradske četvrti, u kojoj živi 70 tisuća stanovnika, bili su vodovod, kanalizacija, asfaltiranje cesta, pojačane autobusne linije, ali i bazeni.

– Radimo ih na dvije lokacije, u naselju Iver i Sopnici Jelkovec. U Iveru će biti jedan, a u Jelkovcu dva bazena različitih dimenzija i trebali bi biti otvoreni do rujna ove godine – poručio je Ivica Lovrić, pročelnik za obrazovanje, kulturu i sport.

Uz njega na Večernjakovoj kvartovskoj tribini bili su i Marijan Tomurad, predsjednik Vijeća gradske četvrti Sesvete, Dinko Bilić, pročelnik Ureda za izgradnju i uređenje grada, Alan Ordulj, zamjenik pročelnika Bilića, Višnja Fortuna, pročelnica za socijalnu zaštitu, Zoran Nevistić, pročelnik Službe za mjesnu samoupravu, Slavko Antolić, pomoćnik pročelnice za zdravstvo, Davor Tomić, rukovoditelj Službe razvoja Vodoopskrbe i odvodnje, Ivan Miličević, izvršni direktor prometa ZET-a i Mladen Volarić, zamjenik direktora Čistoće.

Detaljno izvješće s tribine objavljujemo u subotnjem izdanju Večernjeg lista, a idućih mjesec dana u tiskanom izdanju objavljivat ćemo odgovore na sva pitanja koja su nam stanovnici Sesveta slali za gradsku upravu i Holding. I naravno, pozorno pratiti izvršavaju li se gradska obećanja.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.