Prijedlog za Skupštinu

Trpimir Goluža traži opoziv upute: Bez odobrenja Tomaševića nitko ne može istupati u javnost

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Trpimir Goluža traži opoziv upute: Bez odobrenja Tomaševića nitko ne može istupati u javnost
25.01.2022.
u 17:36
Uputom je Tomašević zabranio da zaposlenici Grada ili bilo koje gradske ustanove istupaju u javnosti ili donose odluke bez suglasnosti gradonačelnika ili njegovih zamjenika.
Pogledaj originalni članak

Bilo da je riječ o hitnoj medicinskoj intervenciji ili problemu s javnim prijevozom, svi se novinarski i drugi upiti od dolaska platforme Možemo! na vlast obavljaju isključivo putem gradske Službe za informiranje. Nestranački zastupnik u Gradskoj skupštini Trpimir Goluža to želi promijeniti. Kao točku dnevnog reda sjednice zakazane za četvrtak stavio je zato prijedlog zaključka kojim se opoziva e-mailom proslijeđena uputa gradonačelnika iz lipnja prošle godine kojom od svojih djelatnika traži da se sva komunikacija s javnošću obavlja putem Službe za informiranje.

Njome je i zabranio da zaposlenici Grada ili bilo koje gradske ustanove istupaju u javnosti ili donose odluke bez suglasnosti gradonačelnika ili njegovih zamjenika.

– Ta je uputa skandalozna i štetna za Grad te ju je potrebno opozvati – objasnio je u prijedlogu zastupnik Goluža. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZE
zeko386
08:30 26.01.2022.

Hm..Centralni Komitet je iznad svih..