dobro za aute i građane

'Svježi' vjetar od veljače: Niže cijene u gradskim garažama

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
'Svježi' vjetar od veljače: Niže cijene u gradskim garažama
20.12.2013.
u 10:15
Nakon jeftinijeg parkiranja na otvorenom od lipnja, od veljače iduće godine bit će povoljnije i parkiranje u garažama
Pogledaj originalni članak

Nakon što je u lipnju pojeftinio parkiranje u gradu, gradonačelnik Milan Bandić najavio je nova sniženja u veljači ili ožujku iduće godine, a za sve je zadužena nova direktorica Zagrebparkinga Ana Preost.

– Građani će osjetiti novi, svježi vjetar. Osim parkinga, snizit će se i cijene u garažama – rekao je Bandić. Podsjetimo, u lipnju, prije održavanja lokalnih izbora, gradonačelnik je pojeftinio parkiranje sa 10 na 8 kuna u prvoj, u drugoj zoni četiri kune, a u trećoj je cijena ostala dvije kune.

Besplatni udžbenici, jeftinije parkiranje i niže komunalije

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar liquidsky
liquidsky
10:30 20.12.2013.

Što se htjelo plasirati ovom vijesti? Da će biti novih sniženja (što pozdravljam) ili je namjera tiho izvijestiti kako su već počele smjene svježih Bandićevih direktora?