TEDxMaksimir Salon

Svi su pozvani da sa stručnjacima razgovaraju o razvoju Zagreba

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
TEDx - Ljubomir Miščević
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
TEDx - Sanja Cvjetko Jerković
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
TEDx - Feđa Vukić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
TEDx - Teo Budanko
15.04.2015.
u 13:00
Za događanje će se pustiti u distribuciju 100 besplatnih ulaznica preko stranice www.entrio.hr
Pogledaj originalni članak

Na koji će se način Zagreb arhitektonski razvijati, kako će u budućnosti izgledati kvartovi i koji sadržaj nedostaje gradu samo su neka od pitanja na koja će se odgovor pokušati dati na trećem TEDxMaksimir Salonu čija će tema biti upravo arhitektura Zagreba. 

- Ne radi se niti o predavanju, niti o tribini, to je proaktivan razgovor svih sudionika i publike o njihovim idejama i vizijama - govori organizator Karlo Matić o događanju koje će se održati u utorak 21. travnja u 19 sati na Zagreb 360 vidikovcu u Ilici 1.

TEDxMaksimir Salonu će prisustvovati i četiri kompetentnih TEDovaca koji će dijeliti svoje ideje i znanja s prisutnima. To su Sanja Cvjetko Jerković koja trenutno vodi kandidaturu Zagreba kao prijestolnice kulture i Teo Budanko, aktualni predsjednik Društva arhitekata Zagreb. S publikom će ideje razmijeniti i povjesničar umjetnosti te profesor povijesti i teorije dizajna na Arhitektonskom fakultetu Feđa Vukić, a s istog fakulteta dolazi i profesor Ljubomir Miščević.

U distribuciju će biti pušteno 100 besplatnih ulaznica 48 sati prije događanja, odnosno u nedjelju 19. travnja u 19 sati. Za ulaznice će se moći predbilježiti putem web stranice www.entrio.hr.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.