STUDENTSKI ŽIVOT

Srušio se strop u Studentskom domu Lašćina

Foto: Facebook
Srušio se strop u Studentskom domu Lašćina
11.03.2019.
u 17:01
Ovaj studentski dom je inače poznat po djelomičnom rješavanju problema, a studenti trenutno ni ne mogu riješiti probleme jer nije oformljen domski odbor za ovu akademsku godinu.
Pogledaj originalni članak

U nedjelju je došlo do urušavanja dijela krova na ulaz u paviljon u Studentskom domu Lašćina nedaleko od Maksimira, objavila je na svojoj Facebook stranici Sveučilišna lista Zajedno.

Srećom nitko nije ozlijeđen. Ovaj dom je poznat po stalnom "krpanju" što zapravo ne rješava infrastrukturne probleme. Otegotna okolnost rješavanju ovih problema je i što Studentski zbor Sveučilišta još nije imenovao domski odbor za tekuću akademsku godinu zbog čega i ne može doći do hvatanja u koštac s problemima.

Žena se "olakšala" u izložbenoj WC školjki

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

RP
rpzagreb
18:55 11.03.2019.

Ma glavno da tata grada radi manhattan, sve drugo je nevažno kako ljudi žive, kako grad funkcionira.

MU
Mukowsky
18:53 11.03.2019.

Bude to Blesavka Divljak zakrpala sa par tabletića.

Avatar Šlajfer:
Šlajfer:
10:55 12.03.2019.

Kako tek izgleda škola u centru Samobora, ulica Svete ane br 1, stara od 1601 godine ? A preko puta i pokraj župni dvor i crkva obučena i uređena u svilu i kadifu.