Müller breg

Skupštinski odbor ponovno blokirao Nobilove stanove

Foto: Snimila čitateljica
Skupštinski odbor ponovno blokirao Nobilove stanove
19.02.2013.
u 08:45
Nedavno su klizala tri brijega pa i Šestinski dol i Müllerova ulica – kaže član odbora Zvone Brumnić (SDP) pa odbor traži geotehnički elaborat
Pogledaj originalni članak

Projekt Müllerov breg kojim se planira gradnja 2000 stanova opet je blokiran. Skupštinski Odbor za prostorno uređenje odbio je Urbanistički plan uređenja, zbog geotehničkog elaborata.

– Nedavno su klizala tri brijega pa i Šestinski dol i Müllerova ulica – kaže član odbora Zvone Brumnić (SDP). Odbor traži geotehnički elaborat, a kako kaže Anto Nobilo, jedan od investitora, do iduće sjednice on će im biti i dostavljen.

– Elaborat smo naručili i uskoro bi trebao biti gotov. U prvoj fazi trebalo bi se graditi naselje sa 84 vile, a u drugoj poslovno-stambeni kompleks – kaže Nobilo.

>>Klizište 'pojelo' cestu, 200 kuća danima bez vode

>>Stanove na Müller bregu gradit će potkraj 2011.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GA
garincha
09:43 19.02.2013.

Prodajem kucu na klizistu...nije puno presla.