Samobor

Šetnjom do Anindola potiču boravak u prirodi

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Šetnjom do Anindola potiču boravak u prirodi
04.04.2016.
u 21:00
U šetnju vodi biciklist Filip Turk zajedno sa svojim kolegama, a na odabranim stanicama razgibavat će polaznike kroz lagane vježbe
Pogledaj originalni članak

Gradske sportske udruge organiziraju prvu šetnju do Anindola, starog samoborskog izletišta.

U šetnju vodi biciklist Filip Turk zajedno sa svojim kolegama, a na odabranim stanicama razgibavat će polaznike kroz lagane vježbe. Start je u nedjelju u 10.30 sati na Trgu kralja Tomislava, a potom će se ići preko Vungrinščaka, starog grada do kapele svete Ane u Anindolu te natrag na glavni trg.

Cilj je akcije poticanje kretanja, boravak u prirodi te druženje, kao i revitalizacija tradicije organiziranja izleta u Anindol. Više informacija na 098-9537-659 ili na Facebook grupi: "Obiteljska šetnja prirodom: Aktivnost je zdravlje, zdravlje je bogatstvo!".

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.