prijateljstvo gradova

Sarajevu od Zagreba igračke za božićno drvo i novac za nezbrinutu djecu

Foto: Velinka Buljan
božić drvo Sarajevo Bandić
Foto: Velinka Buljan
božić drvo Sarajevo Bandić
10.12.2015.
u 08:34
Sarajevo je šesti grad kojem je Zagreb darovao za Božić, a odabran je jer su građani BiH među najbrojnijim posjetiteljima Adventa u Zagrebu. Ivo Komšić je Milanu Bandiću zahvalio brošem sarajevskog srca i pozvao Zagrepčane na doček Nove godine
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić poklonio je sinoć uime grada Zagreba nakit napravljen od drvenih igračaka za božićno drvo sarajevskom kolegi Ivi Komšiću, a otvaranje blagdanske svečanosti na Trgu oslobođenja Alija Izetbegović obogatili su likovi iz zagrebačke prošlosti.

Umjesto drvca protuvrijednosti je donirao Domu za nezbrinutu djecu u b. Sarajevo je šesti grad koji je od Zagreba dobio na dar drvo,  a odabran je jer su građani Bosne i Hercegovine među najbrojnijim posjetiteljima Adventa u Zagrebu.

Komšić je Bandiću poklonio broš sarajevskog srca, zahvalio Zagrebu na prijateljstvu i pomoći te pozvao Zagrepčane na doček Nove godine u Sarajevo.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Vucibatina
Vucibatina
11:27 10.12.2015.

To im je bandić dao ?

DE
demokršćanin
20:38 10.12.2015.

Ne znam kakva je reakcija u Sarajevu onih koji ne slave Božić.U Sarajevu u kojem je sve više džamija i gdje ne možeš popiti pivo obilježja kršćanskog Božića su zapravo Bandićeva provokacija.Malobrojnim kršćanima to je stvorilo veselje ali je pitanje da li ga oni smiju javno pokazati.