U subotu 14. snježna kraljica

S kupljenom kartom besplatan čaj i sendvič

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Ilustracija
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Marcel Hirscher, prošlogodišnji kralj Sljemena
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Snow Queen Trophy kruna
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Krumpirište
02.01.2020.
u 10:30
Ulaznice po 30 kuna za žensku, odnosno 50 za mušku utrku još se mogu kupiti
Pogledaj originalni članak

Tri, dva, jedan – slalom! U subotu počinje još jedna, četrnaesta Snježna kraljica, a našu će zastavu predstavljati dvije skijašice i šest skijaša. Ulaznice po 30 kuna za žensku, odnosno 50 za mušku utrku još se mogu kupiti, a popis prodajnih mjesta je na snowqueentrophy.com.

Autom se ni ove godine neće se moći na Sljeme, stoga je organiziran prijevoz ZET-ovim autobusima s Mihaljevca ili iz Stubičkih Toplica. Svaka ulaznica ima označeno vrijeme ukrcaja kojeg se gledatelji moraju pridržavati da se ne bi stvarale gužve i da bi svi na vrijeme stigli na utrke. Svi će planinarski putovi, kažu organizatori, prema Sljemenu biti zatvoreni i neosigurani pa se onima koji su planirali zaobići gužve i na utrku stići pješice ipak preporučuje da od toga odustanu i radije koriste javni prijevoz.

Oni koji prije početka prvih ili drugih vožnji utrka žele nešto popiti i pojesti, mogu svratiti do Krumpirišta, gdje će za njih biti pripremljen poseban program. Cijeli će dan biti spremni grickalice, sendviči i čaj, a DJ će s pozornice održavati dobru atmosferu. A kako je sigurnost na prvom mjestu, organizatori svima koji dolaze na Sljeme savjetuju da se prije svega toplo obuku. Temperature će cijeli vikend biti ispod ništice pa će tako slojevita odjeća, čvrste čizme te kapa i rukavice biti neizostavan modni detalj. Svakako bi trebalo, poručuju organizatori, sa sobom ponijeti i baterijsku svjetiljku te šibice ili upaljač, a mobitel prije polaska napuniti. U slučaju da se netko izgubi, savjet je da ostane na mjestu i mobitelom pozove 112.      

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KO
Kokoiduhovi
16:59 02.01.2020.

Ma kaj zbiljam?! Pa sigurno buju turisti navalili, kak i na dernek od kobasica i vina Žnj kvalitete. Iznimke samo potvrđuju pravilo. I kao ludi smo zaranjati u blato do koljena, slušati kak se na nas deru revni čuvari tzv. VIP osoba.