INCIDENT

Revoltirana umirovljena časnica okomila se na Bandićev službeni auto?

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Milan Bandić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Milan Bandić
08.05.2019.
u 17:18
Nezadovoljna gospođa odlučila je sprejem išarati gradonačelnikov službeni automobil.
Pogledaj originalni članak

Jedna je gospođa danas poslijepodne sprejem pošarala automobil gradonačelnika Milana Bandića koji se nalazio pokraj garaže gradskog poglavarstva na Trgu Stjepana Radića.

Kako telegram.hr doznaje od očevidaca, gradonačelnikovo vozilo posprejala je nekadašnja pripadnica 145. i 123. brigade HV-a, umirovljena časnica koja ima status ratnog vojnog invalida. Do umirovljenja 1999. radila je neko vrijeme i u MORH-u.

Incident se dogodio oko 14 sati, a na Trg Stjepana Radića odmah je došla policija koja je s revoltiranom gospođom obavila razgovor.

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrđeno je da su policijski službenici intervenirali zbog incidenta u kojem je oštećeno gradonačelnikovo vozilo, no nije poznato je li se on u tom trenutku nalazio u vozilu ili nije. Svjedoci događaja rekli su da je u automobilu bio samo gradonačelnikov vozač.

Više detalja bit će poznato nakon što policija utvrdi razlog zbog kojeg je umirovljena časnica odlučila oštetiti gradonačelnikov službeni automobil.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 52

BI
Bilstein
17:38 08.05.2019.

treba gospodju zaposliti

JU
juma
17:35 08.05.2019.

Buduci gospodja ima visak energije, trebalo bi joj preispitati mirovinu, eventualno ukinuti istu i zaposliti ju na poslovima kojima ce doprinositi ovom drustvu.

SC
schwertransport
17:58 08.05.2019.

Neka se poklope i sute dok je Bandica bit ce i graha