Dan svetog Florijana

Prva smotra vatrogastva u Velikoj Gorici

Foto: Kronike VG
Prva smotra vatrogastva u Velikoj Gorici
11.05.2014.
u 18:13
Velikogoričke vatrogasne postrojbe organizirane su u 28 Dobrovoljnih vatrogasnih društava i Javnu vatrogasnu postrojbu, a već se 140 godina brinu se za sigurnost građana i imovine
Pogledaj originalni članak

Povorkom kroz centar grada više od 600 vatrogasaca s 55 vozila u subotu je obilježilo Prvu smotru vatrogastva u Velikoj Gorici, javlja Kronike Velike Gorice.

- Želimo pokazati koliko su naše zajednice jake, koliko su kvalitetne i koliko su masovne i želimo to pokazati ne samo sebi i onima koji su unutar tih zajednica, nego i svim građanima koji žive u Velikoj Gorici – rekao je velikogorički gradonačelnik Dražen Barišić.

Povodom Dana svetog Florijana sugrađanima su vatrogasci pokazali svoju opremu, a sudjelovali su i djeca i mladi vatrogasci.

- Htjeli smo pokazati našim građanima da smo jedna velika snaga koja je spremna u svako vrijeme i u svako doba pomoći našim građanima. Mnogi od njih ni ne znaju koliko smo brojni i dobro opremljeni kao zajednica – kaže Ivica Kovačić, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice.

Velikogoričke vatrogasne postrojbe organizirane su u 28 Dobrovoljnih vatrogasnih društava i Javnu vatrogasnu postrojbu, a već se 140 godina brinu se za sigurnost građana i imovine.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> Provjerili zdravlja građana, izvedena i pokazna vježba Crvenog križa i vatrogasaca

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.