Izmjena trasa

Promjene u voznom redu javnog gradskog prijevoza

Foto: Renato Branđolica
Promjene u voznom redu javnog gradskog prijevoza
12.05.2010.
u 23:24
Zbog godišnje skupštine Europske banke za obnovu i razvoj do kraja tjedna će doći do izmjena u organizaciji gradskog prijevoza
Pogledaj originalni članak

Autobusna linija 110 zbog radova u Ulici Baščanske ploče od danas 7 sati mijenja dio trase do utorka 18. svibnja. U to vrijeme autobusi će prometovati ulicama Zoranićeve Planine i Zlatareva zlata i dalje redovnom trasom. Za vrijeme radova bit će postavljena obostrana stajališta kod križanja Marulićeve Judite i Zoranićeve Planine te Marulićeve Judite i Baščanske ploče.

Zbog godišnje skupštine Europske banke za obnovu i razvoj do kraja tjedna će doći do izmjena u organizaciji gradskog prijevoza. Autobusna linija Trg Mažuranića - Voltino od 13. do 15. svibnja vozit će skraćeno na relaciji Magazinske - Voltina a linija 105 Kaptol - Britanac neće voziti Jurjevskom do Ilirskog trga u petak poslije 18 sati. Autobus 150 poslije 14 sati se obustavlja dok će se tramvajsko stajalište na Trgu maršala Tita premjestiti južno od Klaićeve ulice.

Detalje o posebnoj regulaciji prometa od 13. do 16. svibnja možete pronaći na stranicama PU zagrebačke.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar sebastian
sebastian
17:46 13.05.2010.

Sta vi imate mjenjati raspred radi nekakve Evropske banke kojom se vi uguzicu uvlacite, bolje bi bilo da gradjane redovito i sa tramvajima skrbite jer je uvijek guzva, malo o tome promislite a ne kako cete ove bankarske budale uzadovoljiti !!!!!!