prijetnja odvjetnici

Prevarili djevojčicu da ih pusti u zgradu

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Prevarili djevojčicu da ih pusti u zgradu
16.07.2014.
u 09:43
Dvojac zamaskiran fantomkama rekao je da su poštari i divljački upao
Pogledaj originalni članak

Tko je – tiho je upitala maloljetna djevojčica kad su joj u ponedjeljak oko 16 sati na portafon pozvonila dvojica nepoznatih muškaraca.

Poštar – odgovorio je jedan od njih, nakon čega im je djevojčica otvorila ulazna vrata zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini stadiona NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici. Dvojac maskiran fantomkama zatim je otrčao na drugi kat zgrade te pokucao na vrata odvjetničkog ureda Vlatke Nadramije (51).

Svaki od njih u rukama je držao po jedan pajser, a kada im je vježbenik otvorio vrata ureda, odgurnuli su ga, ušli unutra i počeli lupati po računalima i monitorima uz povike: "Recite Nadramiji da pazi s kim se zaj..." Sve skupa potrajalo je manje od pola minute, nakon čega su pobjegli iz zgrade. Šteta koju su divljačkim napadom počinili u odvjetničkom uredu iznosi između tri i četiri tisuće kuna.

Nekoliko uznemirenih susjeda kroz ključanice ih je vidjelo kako trče niz stepenice. U kojem su smjeru pobjegli nakon toga, policija je pokušavala otkriti i u utorak pa su se tako raspitivali za snimke nadzornih kamera na benzinskoj postaji udaljenoj desetak metara od ulaza u zgradu. Prema riječima zaposlenika, snimke im nisu bile od koristi jer ne gledaju na tu zgradu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LE
LeonardS
11:28 16.07.2014.

Pišem za večinu odvjetnika, za mene su večina službeno "zakonski kriminalci" izjave kao ne radi ovo ili ono su priče za malu djecu, jer rade i naplaćuju na crno, pogledajte vrijednost njihove robe, auta . nekretnina pa od rodbine ja bih pratio i snimao kao Američka osiguravajuča društva i dokazao čije je što, državu su oštetili da možda sve firme nisu u tom iznosu, povezuju kriminalce pa i sami učestvuju u tom, državo preispitajte se zašto su oni zaštičeni, nisam za ovakav metod kažnjavanja već po zakonu i kad im oduzmete dozvolu za rad i plus kazna malo će se zamisliti i u Puli ih ima i to sve jaki odvjetnici i odvjetnice