intervencija u noći

Požar na Trnju zahvatio tri auta, vatrogasci brzo intervenirali

Foto: Snimio čitatelj
Požar Trnje
Foto: Milan Sabic/Pixsell/Ilustracija
Split: Potpuno izgorio automobil u Papandopulovoj ulici, u požaru oštećena još četiri vozila
20.08.2023.
u 09:53
Na teren je izašlo jedno vozilo i šest vatrogasaca
Pogledaj originalni članak

Noćas je na Trnjanskoj cesti u Zagrebu došlo do požara automobila u kojemu je nastala materijalna šteta, priopćili su iz vatrogasne postaje.

Dojava je došla oko pola 2 ujutro, a intervencija je završila u 3 sata i 11 minuta. Na teren je izašlo jedno vozilo i šest vatrogasaca.

Požar je zahvatio tri automobila, od čega su dva u potpunosti zahvaćena, a jedan je nagorio. Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida.

VIDEO Izbio požar u odmaralištu za osobe s invaliditetom

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
13:16 20.08.2023.

Hmm...da nije možda požar nastao od granja koje stoje evo već mjesec dana od oluje na raznoraznim mjestima?....čak i pokraj parkinga leži to suho granje i ako neko iz zločestoće baci šibicu evo veselja...Ovo je nikad nesposobnija gradska vlast koja nije sposobna organizirati da se to granje pokupi. Ako ova razina ne funkcionira, a to je najniži oblik funkcioniranja gradske vlasti da se pokupi to granje onda možemo misliti kako funkcionira na nekim ozbiljnijim pitanjima....ZNAČI TKO OVIM KOMUNJARSKIM AMATERIMA DA GLAS TAJ IMA OZBILJNIH PROBLEMA U NE BAŠ PAMETNOJ GLAVI.