vatrogasci na terenu

Požar na Volovčici u Zagrebu, gore dvije kuće

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Požar na Volovčici u Zagrebu, gore dvije kuće
02.05.2024.
u 21:18
Prema riječima vatrogasaca nakon 21 sat otvoreni plamen je ugašen.
Pogledaj originalni članak

Na zagrebačkoj Volovčici u Ščitarjevskoj ulici u večernjim satima došlo je do požara. Prema prvim informacijama, požar je zahvatio dvije kuće u nizu. Dojavu da gori jedan objekt vatrogasci su dobili u 20.18 sati da bi po dolasku na mjesto intervencije uočili kako vatra zahvaća i drugu kuću.

Vatrogasci iz postaje Žitnjak javljaju nam kako je 6 vozila na terenu, tri iz postaje Vatrogasne postaje Žitnjak, a tri iz Vatrogasne postaje Savska. Prema riječima vatrogasaca nakon 21 sat otvoreni plamen je ugašen. Tijekom intervencije dio naselja ostalo je kratko bez struje. 

Kako je ranije večeras čitateljica rekla za Danas.hr, vidio se crni dim. "Više od pola sata vatrogasci pokušavaju ući u potkrovlje kuće", kazala je. Također, jedan je čitatelj kazao: "Čuju se sirene, dim se širi cijelim kvartom, vatrogasci su jako brzo došli".

VEZANI ČLANCI: 

punom parom oko paromlina

FOTO Ovo će biti novo središte Zagreba 2026.: Pogledajte kako napreduju 80 mil. € vrijedni radovi

Do 2026. trebali bi završiti radovi vrijedni 80 milijuna eura na rekonstrukciji i izgradnji Paromlina koji će dobiti novu funkciju i postati društveno-kulturni centar i središnja gradska knjižnica. Podsjetimo, radovi su počeli prije mjesec dana. U međuvremenu je probijena i nova prometnica te izmješteno veliko gradsko parkiralište. Novi Paromlin imat će multimedijalne dvorane, veliku knjižnicu, prostore za kulturna događanja i konferencije, ali i ugostiteljske objekte.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.