Do petka

Posljednji je tjedan Bookse u parku, pogledajte što je na programu

Foto: Siniša Sunara
Booksa u parku
Foto: Siniša Sunara
Booksa u parku
14.07.2020.
u 19:50
Sutra navečer u 20 sati u suradnji s kustoskim kolektivom WHW održat će se predavanje umjetnika Vlade Marteka.
Pogledaj originalni članak

 Zadnji je tjedan Bookse u parku, a publiku u Martićevoj 14D u posljednja dva dana čeka bogat program. Sutra navečer, naime u 20 sati u suradnji s kustoskim kolektivom WHW održat će se predavanje umjetnika Vlade Marteka, a tema će biti  "Umjetnost kao opcija i opcije u umjetnosti". 

U četvrtak u 18h predstavit će se, pak, knjiga-čitanka Between mobility, control and social transformation Muzeja moderne i suvremene umjetnosti (MMSU) u Rijeci, nakon čega slijedi razgovor o pisanju i putovanju s Milanom Majerovićem Stilinovićem u 20h. Tjedan, pa i sama Booksa u parku bit će zaključena koncertom Vedrana Šuvaka Šuvija u petak u 20h.

Program Bookse u parku sa satnicom nalazi se na poveznici, a svi su programi besplatni.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.