SAMOBOR

Poslijepodne parkiranje besplatno: Umjesto do 21, naplata parkiranja do 15 sati

Poslijepodne parkiranje besplatno: Umjesto do 21, naplata parkiranja do 15 sati
16.07.2019.
u 12:28
Cilj je pružiti bolje uvjete za posjetitelje i turiste, ali i građane Samobora, kažu iz gradske uprave.
Pogledaj originalni članak

Gradonačelnik Grada Samobora odlučio je kako će samoborski Komunalac subotom naplatu parkiranja vršiti do 15, umjesto kao do sada, do 21 sat, a sve s ciljem pružanja boljih uvjeta za posjetitelje i turiste, ali i građane Samobora, poručili su iz Grada Samobora.

Ova odluka već se provodi na svim parkiralištima s naplatom na području Samobora te se parkiranje plaća radnim danima od 7 do 21 sat, subotom od 7 do 15 sati, a nedjeljom i blagdanom parkiranje je besplatno.

Vrijeme parkiranja nije ograničeno, osim na parkiralištima u zoni I u Milakovićevoj i Livadićevoj ulici gdje je maskimalno dopušteno vrijeme parkiranja jedan sat.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
samoborka
22:42 16.07.2019.

uzalud vam trud sviraci. Samobor je prcija u kojoj vlada jedan te isti krug ljudi vec dugi niz godina i ne daju nikome pristup Samoboru. Pa zato Samobor gastronomski i ugostiteljski tone..jer se konkurenciji ne da pristup,a tome ni promjenama na bolje (ne dao ti Bog kolaca u onim jadnim,ofucanim slasticarnicama u centru grada primjerice). Centar grada je sav ofucan,turiste se moze izbrojati na prste jedne ruke. Lazite i dalje kao sto ste lagali o "najpopularnijem, najljepsem, najobozavanijem moru" koje evo sada zjapi prazno od silne popularnosti.

TI
Tirano
19:31 17.07.2019.

Za turizam baš i ima smisla ova mjera!?