OŠ Ivan Goran Kovačić

Učenici pohranili vremensku kapsulu, otvara se tek 2075.

Učenici pohranili vremensku kapsulu, otvara se tek 2075.
21.03.2015.
u 09:00
U kapsuli se nalaze nagrađni likovni, pisani i glagoljaški radovi na teme Škola budućnosti i Školski vremeplov.
Pogledaj originalni članak

Učenici OŠ Ivan Goran Kovačić su uz 60. obljetnicu škole uz štićenike Škole u bolnici jučer u zid škole pohranili vremensku kapsulu s nagrađenim likovnim, pisanim i glagoljaškim radovima na teme Škola budućnosti i Školski vremeplov.

Kapsula će biti nadopunjavana svakih 10 godina, a otvorena za 60.

–To će biti podsjetnik budućim naraštajima na odgojno-obrazovne vrijednosti i etička načela utemeljena na društvenoj solidarnosti i uključenosti u društvo 21. stoljeća - objasnila je profesorica Karmen Perković, začetnica projekta. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
masterYoda
10:24 21.03.2015.

Mali Perica ce za 60 godina sam otvoriti kapsulu. Naime vecina njegovih školskih kolega ce se iseliti iz HR. Jedino ce Perica ostati jer on "voli svoju Hrvatsku". Tesko je procijeniti tko ce tad biti na vlasti, jedno je sigurno, HDZ ili SDP. HDZ ili SDP ostaju na vlasti i za 60 godina jer Perica i njegovi prijatelji i dalje glasaju za njih. "Perića je izmišljeni lik ali predstavlja prosječnog Hrvata.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
15:54 21.03.2015.

Jeste li napisali štogod na turskom i arapskom?

Avatar abraham73
abraham73
14:39 21.03.2015.

a dije lipo pa da pogledam 2075 sta su metnili.