MedvedRun

Pobjednik nedjeljne humanitarne utrke dobit će onoliko piva koliko je težak

Foto: Robert Anić
Pobjednik nedjeljne humanitarne utrke dobit će onoliko piva koliko je težak
15.06.2016.
u 10:48
Riječ je o humanitarnoj utrci koja će početi i završiti u pivnici Mali medo u Tkalčićevoj. Za utrku se može prijaviti do četvrtka u ponoć, startnina je 100 kuna, a za svakog prijavljenog Pivovara i pivnica Medvedgrad donirat će po deset kuna te će se od prikupljenog novca organizirati ručak za djecu iz Dječje udruge Hrabrost.
Pogledaj originalni članak

U organizaciji Atletskog kluba Sljeme, 19. lipnja održat će se humanitarna utrka MedvedRun. Kako se može zaključiti po imenu, sponzor je utrke Pivovara i pivnica Medvedgrad. Riječ je o humanitarnoj utrci koja će početi i završiti u pivnici Mali medo u Tkalčićevoj. Za utrku se može prijaviti do četvrtka u ponoć, startnina je 100 kuna, a za svakog prijavljenog Pivovara i pivnica Medvedgrad donirat će po deset kuna te će se od prikupljenog novca organizirati ručak za djecu iz Dječje udruge Hrabrost.

Trči se centrom Zagreba – Felbingerovim stubama, Dvoranskim prečacem, serpentinama kod Dubravkina puta, i to dvaput, što ukupno iznosi deset kilometara. Maksimalan je broj sudionika 500, a najbolji će biti nagrađeni posebnim nagradama. Prvi će dobiti piva Pivovare i pivnice Medvedgrad koliko je težak, drugi gajbu, a treći karton. Ali nagrađeni su zapravo svi jer će pivnica Mali medo sa svojih 400 mjesta biti u nedjelju otvorena samo za trkače, za koje će svirati i sastav. Ondje će se moći iskoristiti bon za pivo koji je uključen u startninu, u koju ulazi i okrepa na pola utrke te na cilju. Još su tu i finišerska medalja te sudionička majica.

Startne brojeve treba preuzeti u subotu u pivnici Medvedgrad u Ilici 49, a oni koji na utrku dolaze izvan Zagreba moći će svoj broj podići u nedjelju na mjestu starta u Tkalčićevoj. Organizator najavljuje da će se sljedeće godine utrka održavati na trasi od Medvedgrada na Medvednici do Malog mede.     

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.