Pokušaj ubojstva

Pijan u parku muškarca ubo nožem

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Pijan u parku muškarca ubo nožem
08.08.2016.
u 13:27
Uhićeni muškarac, koji je napuhao 2.08 promila alkohola, prijavljen je zbog pokušaja ubojstva
Pogledaj originalni članak

Velikogorička policija uhitila je 48- godišnjaka koji je u pijan u parku u Vidrićevoj ulici u Velikoj Gorici u petak oko 21.50 sati nožem ubo i teško ozlijedio 37-godišnjaka, dok je njegovog prijatelja 35-godišnjaka lakše ozlijedio udarivši ga drvenim predmetom.

Trojac je skupa sjedio u parku, a do sukoba je, neslužbeno doznajemo, došlo radi ljubavnih razmirica. Muškarac star 48 godina prvo je drvenim predmetom nasrnuo na 35-godišnjaka, a kada se u sukob umiješao 37-godišnjak, njega je napao nožem. Teže ozlijeđenom muškarcu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, dok je lakše ozlijeđenog 37-godišnjaka zbrinula Hitna medicinska pomoć u Velikoj Gorici. Uhićeni muškarac, koji je napuhao 2.08 promila alkohola, prijavljen je zbog pokušaja ubojstva. 

> > Pokušaj ubojstva kod Zadra: Nakon svađe zapucao na 45-godišnjaka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OB
ObrenM
16:39 08.08.2016.

Ista pijana ekipa-zasto ih zaliti?

TV
tvrdapixa
08:35 09.08.2016.

U Zagrebu se ne veli da ga je UBO, nego da ga je PIKNUL!