reagiranje

Pašalić: Prenijeli smo sav novac GSKG-u

Foto: Boris Ščitar
Ivić Pašalić
Foto: ''
Pričuva Odra servis
Foto: ''
Pričuva Odra servis
18.02.2014.
u 12:15
- Iznesene su teške optužbe, bez dokaza, da nismo prenijeli sredstva pričuve GSKG-u, reagira dr. Ivić Pašalić uime tvrtke Odra servis d.o.o.
Pogledaj originalni članak

Dr. Ivić Pašalić je, uime tvrtke Odra servis d.o.o., reagirao na članak Ivić Pašalić nije uplatio novac od stambene pričuve u naselju O2?, u kojem su prenesene informacije s drugoga portala, tvrdeći da su iznesene teške optužbe na njegov račun, bez ikakvih dokaza.

- U svoju obranu mogu samo reći da je laž kako nismo prenijeli sredstva pričuve na račun GSKG, a to dokazujem uplatnicama od 29. srpnja 2013., koje šaljem u prilogu - stoji u dopisu dr. Ivića Pašalića.

Foto: ''

Foto: ''

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
14:37 18.02.2014.

Sto vi mislite o Sanaderu, Vidosevicu, Zuzulu, Bebicu, Zdericu, Gucicu, Rajicu,...i ostalima?