Koštao 8 milijuna

Otvorena nova ambulanta na Žitnjaku

Foto: Grad Zagreb
Foto: Grad Zagreb
Foto: Grad Zagreb
Foto: Grad Zagreb
07.05.2021.
u 15:04
Na ovoj lokaciji u planu i izgradnja dječjeg vrtića ukupne površine 1 722 kvadrata za 120 djece u šest skupnih jedinica.
Pogledaj originalni članak

Na Žitnjaku je danas otvorena nova ambulanta Doma zdravlja - Istok. Nakon rušenja postojeće ambulante, na njenom mjestu podignuta je nova, a radove su otvorili predstavnici Grada, na čelu s o.d. gradonačelnika Jelenom Pavičić Vukičević. 

- U ovome dijelu grada sada na raspolaganju stoje dvije novouređene ambulante obiteljske medicine i patronažna služba. Do konca 2021. na ovoj lokaciji dodatno ćemo osigurati i dostupnost usluge rane intervencije za naše najmlađe sugrađane uspostavom Centra za ranu intervenciju Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG - kazala je zamjenica Pavičić Vukičević. Novoizgrađeni zdravstveni objekt od 400 kvadrata u koje je Grad Zagreb uložio oko 8 milijuna kuna osigurat će, kažu u Gradu, dostupnost i visoku razinu zdravstvene zaštite, a time i bolju kvalitetu života. 

Pavičić Vukičević naglasila je kako je na ovoj lokaciji u planu i izgradnja dječjeg vrtića ukupne površine 1 722 kvadrata za 120 – ero djece u šest skupnih jedinica od kojih su tri jasličke i tri vrtićke, a procijenjena vrijednost investicije je 23 375 000,00 kuna s PDV – om.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RU
rus4
09:31 10.05.2021.

Bitno da je otvorena pred izbore a završena prije 1,5 godinu. Kad se misli napraviti u Kozari Putevima? 8 tisuća ljudi a ambulanta u Boku se raspada,curi na sve strane..Bitno da se piše da nam je "Bandić sve dao"...treba doći i vidjeti tu sprdačinu od ambulante...lp