Radit će se vikendom

Oprez pri vožnji! Sutra započinju radovi na zagrebačkoj obilaznici

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Oprez pri vožnji! Sutra započinju radovi na zagrebačkoj obilaznici
13.05.2022.
u 14:17
Zbog privremene regulacije prometa bit će zatvorena jedna prometna traka a promet će se odvijati drugom prometnom trakom uz ograničenje brzine kretanja.
Pogledaj originalni članak

Sutra počinju radovi sanacije asfaltnog sloja i zaustavne trake na zagrebačkoj obilaznici koji će se izvoditi vikendima do 12. lipnja kada se očekuje njihov završetak, priopćili su u petak iz Hrvatskih autocesta. Zbog privremene regulacije prometa bit će zatvorena jedna prometna traka a promet će se odvijati drugom prometnom trakom uz ograničenje brzine kretanja.

S obzirom na gust promet na toj prometnici tijekom radnog tjedna, radovi će se izvoditi vikendom od 9 sati u subotu do 18 sati u nedjelju, izuzev produženog vikenda na kraju svibnja zbog Dana državnosti. Radovi započinju ovaj vikend između čvorova Lučko i Buzin u smjeru Lipovca.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KA
kažemja
15:30 13.05.2022.

Od kada vozim a to je preko 30 godina na toj obilaznici su vječito neki radovi ,tako da to i nije neka vijest.Nego ,što je sa gromoglasnom najavom gradnje treće trake ?? Već je odavno trebala biti gotova.