Buktinja

Opet gorjeli automobili u Zagrebu. Na jednom izbio požar i proširio se na još dva

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Požar automobila u Zagrebu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Požar automobila u Zagrebu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Požar automobila u Zagrebu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Požar automobila u Zagrebu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Požar automobila u Zagrebu
07.03.2019.
u 08:11
Za sada iz neutvrđenog razloga požar je prvo izbio na osobnom automobilu marke Peugeot, a potom se proširio na još dva osobna vozila marke Audi i Citroen
Pogledaj originalni članak

Noćas su opet gorjeli automobili u Zagrebu. Iz PU zagrebačke doznajemo da su dojavu o požaru dobili oko 3 sata ujutro da je u ulici Svetog Roka u Zagrebu izbio požar na automobilu.

Za sada iz neutvrđenog razloga požar je prvo izbio na osobnom automobilu marke Peugeot, a potom se proširio na još dva osobna vozila marke Audi i Citroen.

Video: Očevid nakon požara na automobilima u Zagrebu

Očevid je u tijeku nakon kojeg će se znati više informacija o ovom događaju.

Video: Zašto gore automobili u Zagrebu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PH
Petarstijena-HR
09:42 07.03.2019.

Paljevine vozila se nikad nisu dešavale u Jugoslaviji. Paljevine vozila treba tretirati kao najgore terorističko djelo , a kazne zatvora od 15-20.god. Ok ako HDZ neće to tretirati kao terorističko djelo i njihovi saborski zastupnici ne žele pooštriti zakone, onda dao Bog da njima i sucima kriminalci počeli paliti vozila, i ono što slijedi iza toga u banana državama, je kindapiranje i otimanje supruga i djece....