Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar

U Zadru izgorio automobil bivšeg krim-policajca

požar automobil
Foto: Frane Šarić
05.03.2019.
u 15:54

Na mjestu događaja provodi se očevid kojim će se utvrditi uzrok požara, materijalna šteta i druge okolnosti

Bivšem inspektoru krim policije netko je u noći s ponedjeljka na utorak zapalio automobil. Rijec je o golfu 15-tak godina starosti.

- Na mjestu događaja izvršen je očevid kojim je utvrđeno kako je noćas nešto iza ponoći u Ninskim Stanovima izbio požar na parkiranom vozilu VW Golf zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 53-godišnjaka, te je utvrđeno kako je požar izazvan otvorenim plamenom ili dijelovima gorivih tvari, a uslijed čega je  vozilo u potpunosti izgorjelo - istakla je glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin.

Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a u tijeku je daljnje kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Vlasnika automobila smo zatekli ispred kuće, no nije htio razgovarati s nama o događaju.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar 1HGZ.
1HGZ.
16:33 05.03.2019.

zaboravili ste reci zbog cega, covjek je u jednoj emisiji prozvao bivseg udbasa iz Zadra, za likvidiranje njegovog oca, i neke od blize mi rodbine....

Avatar Tračalo
Tračalo
21:20 07.03.2019.

nije vratio dug kamataru

KO
komar64
19:08 05.03.2019.

Vjerojatno ga pošteno zaradio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije