Nadvio se crni dim

Na Mirogoju ugašen požar koji je buknuo u spremnicima za otpad

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Požar kod Mirogoja
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Požar kod Mirogoja
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Požar kod Mirogoja
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Požar kod Mirogoja
26.07.2019.
u 20:15
Na mjestu događaja nalazi se 18 vatrogasaca i 5 vatrogasnih vozila te službenici PU zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama
Pogledaj originalni članak

Požar koji je popodne buknuo na zagrebačkom groblju Mirogoju u spremnicima za otpad ugašen je brzom intervencijom vatrogasaca, izvijestio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je u 18,19 sati dojavu o požaru u dvorišnom prostoru groblja. Iako je opožaren prostor procijenjene površine 20x20 metara, brzom intervencijom vatrogasaca plamen je ugašen, a sanacija požarišta je u tijeku, dodaje se u priopćenju.

Prema prvim informacijama, zapaljeni su spremnici za odlaganje metala i plastike te materijal koji se prikuplja tijekom čišćenja groblja, a o uzroku požara znati će se više nakon policijskog očevida.

Na mjestu događaja nalazi se 18 vatrogasaca i 5 vatrogasnih vozila te službenici PU zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Video: Požar na Jakuševcu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

SR
sramitese
20:58 26.07.2019.

a sad zagrebcanci..koje smetliste je sutra na redu..

SA
sargu123
19:24 26.07.2019.

Kaj je Milan održao obećanje? Pa ne mogu vjerovati!

SJ
Sve je uzalud
10:01 27.07.2019.

.............čujem da se osjetio miris mesa..........................To je trend zbrinjavanja otpada.....................treba naplatiti kaznu nekoliko miljuna kuna........vatrogasce i ekološku kaznu....................ali toga neće biti.....................