Izdanja VBZ-a

Omiljeno štivo kupite i na knjigomatu na glavnom kolodvoru

Foto: Davor Puklavec/Pixell
Knjigomat
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Knjigomat
Foto: Davor Puklavec/Pixell
Knjigomat
Foto: Davor Puklavec/Pixell
Knjigomat
Foto: Davor Puklavec/Pixell
Knjigomat
16.11.2015.
u 12:00
Pogledaj originalni članak

Knjige po cijeni od 30 do 60 kuna odsad se mogu kupiti i na Glavnom kolodvoru, i to iz automata.

Prvi knjigomat u gradu Zagrebu postavio je VBZ, kako bi proširio krug svojih prodajnih mjesta. Kako kažu iz te izdavačke kuće, mnogo je dobrih knjiga koje je jednostavno šteta ne pročitati, a iz knjigomata na Glavnom kolodvoru one se mogu ponijeti i na putovanje.

Ovo je, najavili su iz VBZ-a, tek prvi od takvih automata koje će postavljati diljem grada, a ponuda naslova će se prilagođavati upravo određenom mjestu na kojem će knjigomat i biti postavljen. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:47 16.11.2015.

Hm, pa sad nek mi netko kaže tko je tu lud. Na Interliberu gužva do bola i knjige po tri kune, a ovdje, šugava sirotinja u popišanim i išaranim vlakovima, trebala bi plaćati ovu cijenu. Čudna država. Broj prodanih knjiga - ziro, nula.