U petak

Novi drive-in glazbeni festival stiže na parkiralište aerodroma: U petak Picnic Galactic

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Karlovac: Kawasaki 3P nastupio na 33. Danima piva
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Karlovac: Kawasaki 3P nastupio na 33. Danima piva
27.05.2020.
u 08:50
Novi drive-in glazbeni festival održat će se u petak na parkiralištu Zračne luke Franjo Tuđman, a posjetitelji će se zabavljati na neuobičajen način.
Pogledaj originalni članak

Kada spojite ideju drive-in kina s poznatim punk/reggae bendom Kawasaki 3P, plesnom psihodelijom koju njeguje Discohernia te fuzijom housea iz Chicaga i tehna iz Detroita pod imenom ABOP, dobit ćete potpuno nov oblik partijanja nazvan “Picnic Galactic”.

– Želimo da se konačno pokrenu glazbenici koji su zbog korone na udaru i da scena ponovno živne. Posljednji party napravio sam u vrijeme Domovinskog rata, ali i tada smo znali da se, kada zavlada ništavilo, mogu naći nove forme izražavanja – poručuje idejni začetnik eventa Nedeljko Mikac, član Discohernije i profesor likovne kulture. Novi drive-in glazbeni festival održat će se u petak na parkiralištu Zračne luke Franjo Tuđman, a posjetitelji će se zabavljati na neuobičajen način. S obzirom na epidemiološku situaciju te s namjerom poštivanja svih novih pravila ponašanja, agencija Pepermint u suradnji s partnerima, Gradom Velikom Goricom i Međunarodnom zračnom lukom Zagreb, priprema tulum na koji se dolazi autom u kojem smiju biti maksimalno četiri osobe.

– Grupa posjetitelja može zauzeti svoj prostor unutar auta i oko njega, a svako je sljedeće mjesto udaljeno najmanje 2,5 metra. Ista pravila vrijede i za one koji dolaze motorom ili kombijem. Kretanje je dopušteno oko auta i zauzetog parkirnog mjesta – ističu organizatori. Dozvoljeno je i dovođenje pasa, ali pod uvjetom da “plešu” na uzici ili unutar auta, a karte po cijeni od 150 kuna po vozilu za prvi red, odnosno 100 za ostale, mogu se kupiti na stranici www. entrio.hr.

– Sav prihod bit će doniran velikogoričkom Crvenom križu. Tako festival pomaže najpotrebitijima, ali i ostalima koji će se napokon moći opustiti i uživati kao nekad – zaključuje Mikac. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LA
lajh1985
00:25 29.05.2020.

kawasaki 3p je odlicna grupa...steta sto oni nisu prosli i predstavljali nas na eurosongu sa antonijom