Klimav projekt

Ništa od noćnog radnog vremena - kumice tražile kraće radno vrijeme

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Ništa od noćnog radnog vremena - kumice tražile kraće radno vrijeme
03.01.2011.
u 16:28
Na zahtjev komitenata Holdingova podružnica skratila je radno vrijeme, no na proljeće se ponovno vraćaju na staro
Pogledaj originalni članak

Tržnice Zagreb danas su počele s novim radnim vremenom, nakon što su još početkom prosinca optimistično ušle u projekt “Tržnice s vama cijeloga dana”. Stajati za štandovima do 20 sati na četiri natkrivena placa (Dolac, Jarun, Gajnice i Utrina), očito je neisplativo za većinu kumica i trgovaca pa su od Holdingove podružnice zatražili da im skrate radno vrijeme za dva sata.

– Uvažili smo sugestije naših komitenata kojima je po ovim niskim temperaturama teško raditi do navečer – kazao je glasnogovornik Tržnica Miroslav Pupić Bakač.

Iako imaju pozitivne rezultate, kako dodaje glasnogovornik Pupić Bakač, prosinac je mjesec potrošnje, a u sljedeća dva mjeseca ne očekuje se velik posjet građana na tržnicama. No, s dolaskom toplijeg vremena i u dogovoru s komitentima, ponovno će se vratiti na staro.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AG
Agramer198
00:43 04.01.2011.

Kumice su carice! :)

OB
-obrisani-
17:48 03.01.2011.

Klimava je i ova slika. Ovo je tržnica u Rijeci, no dobro zamjenit će te sliku zar ne :))

MY
mycropht
22:15 03.01.2011.

Glasnogovornik Zdipan Tenkre Pljačkić je rekao da da je Grad uvažio zahtjeve kumica i spominje pozitivne rezultate koje ne bi mogao dokazati sve kad bi i bio u stanju zbrojiti 2 i 2. Ideja je bila glupa na prvi pogled.