početkom listopada

Naučite plesati vesele irske plesove na novim tečajevima

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Naučite plesati vesele irske plesove na novim tečajevima
26.09.2012.
u 09:35
U šest godina postojanja plesne skupine Irish Maiden više od 500 plesača savladalo je osnovne, ali i one zahtjevnije korake mnogih tradicionalnih irskih plesova
Pogledaj originalni članak

Plesna grupa Irish Maiden  počinje 4. listopada 2012. s novom sezonom tečajeva irskog set-plesa u organizaciji prve škole irskog plesa u Hrvatskoj pod umjetničkim vodstvom Paula O'Gradyja, Irca s hrvatskom adresom.

– U šest godina postojanja  plesne skupine Irish Maiden više od 500 plesača savladalo je osnovne, ali i one zahtjevnije korake mnogih tradicionalnih irskih plesova iz raznih pokrajina Irske. Kako svaki ples ima specifičnosti vezane upravo za pokrajinu iz koje potječe, tako i polaznici plesne škole Irish Maiden, osim što 2 sata tjedno uživaju u veselim zvucima tradicionalne i manje tradicionalne irske glazbe, u druženju i u zabavnom plesu u sjajnoj, veseloj i prijateljskoj atmosferi, tako imaju prilike i naučiti ponešto o irskoj kulturi, čuti kako zvuči irski jezik i pri tome vježbati i engleski jezik – poručuju članice grupe Irish Maiden.

Svi zainteresirani mogu se javiti četvrtkom od 18 do 20 ili od 20 do 22 sata u Krešićevoj 5 (blizu okretišta tramvaja na Borongaju) od 4. listopada.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.